Advertisement

Elhunyt Tom Sizemore, a Ryan közlegény megmentése című film sztárja

2023. március 04.
25.0691
csirkee profilja, adatai
csirkee
Több hetes kórházi kezelést követően 61 éves korában elhunyt Tom Sizemore színész, aki olyan nagyszerű filmekben szerepelt, mint például az Oscar-díjas Ryan közlegény megmentése, a Sólyom végveszélyben, a Született július negyedikén vagy éppen Az 57-es utas.
Advertisement

Február 18-án otthonában eszméletét veszítette, miután agyi aneurizmát kapott, az orvosok sokáig küzdöttek az életéért - február végén már lehetett tudni, hogy nincs remény -, de nem tudták megmenteni. A színész Detroitban született, korai filmjeiben általában a rosszfiút alakította, de később komoly szerepeket is kapott számtalan filmben.

Összesen több mint kétszáz filmben és sorozatban szerepelt karrierje során, többek között a fent említett filmekben, valamint a Született gyilkosok, A Bosszú börtönében, a Tiszta románc, a Pearl Harbor, A vörös bolygó és az Ilyen a boksz. A közelmúltban feltűnt a Netflixes Cobra Kai sorozatban is egy epizód erejéig. Sokáig voltak gondjai a droggal, függőségéről őszintén vallott Larry Kingnek 2010-ben.
Advertisement
4 hozzászólás

Porthos

3 hete és 3 napja

RIP.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Isten nyugosztalja!

válasz erre

login_password

3 hete és 4 napja

Szomorú, hogy ez történt vele.

válasz erre

techiii

3 hete és 4 napja

Jól megszenvedte a végét.

válasz erre