Elhunyt Tom Sizemore, a Ryan közlegény megmentése című film sztárja

2023. március 04.
41.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Több hetes kórházi kezelést követően 61 éves korában elhunyt Tom Sizemore színész, aki olyan nagyszerű filmekben szerepelt, mint például az Oscar-díjas Ryan közlegény megmentése, a Sólyom végveszélyben, a Született július negyedikén vagy éppen Az 57-es utas.

Február 18-án otthonában eszméletét veszítette, miután agyi aneurizmát kapott, az orvosok sokáig küzdöttek az életéért - február végén már lehetett tudni, hogy nincs remény -, de nem tudták megmenteni. A színész Detroitban született, korai filmjeiben általában a rosszfiút alakította, de később komoly szerepeket is kapott számtalan filmben.

Összesen több mint kétszáz filmben és sorozatban szerepelt karrierje során, többek között a fent említett filmekben, valamint a Született gyilkosok, A Bosszú börtönében, a Tiszta románc, a Pearl Harbor, A vörös bolygó és az Ilyen a boksz. A közelmúltban feltűnt a Netflixes Cobra Kai sorozatban is egy epizód erejéig. Sokáig voltak gondjai a droggal, függőségéről őszintén vallott Larry Kingnek 2010-ben.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

RIP.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Isten nyugosztalja!

válasz erre

login_password

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Szomorú, hogy ez történt vele.

válasz erre

techiii

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Jól megszenvedte a végét.

válasz erre