Elhunyt Stephen Hawking

2018. március 14.
3.7321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Óriási veszteség érte az éjszakai órákban a tudományos világot, 76 éves korában ugyanis elhunyt Stephen Hawking, a világ egyik legokosabb emberének tartott brit elméleti fizikus.
 

Hawking professzor halálát gyermekei jelentették be, akik kiemelték, hogy apjuk egy nagyszerű tudós volt, egy igazán különleges ember, akinek hagyatéka nagyon sokáig velünk marad, és amint eddig, úgy ezután is sokakat inspirálhat majd.

Mint ismert, Stephen Hawking a világ legismertebb tudósa volt, akit leginkább merész kijelentései tettek ismertté az emberek között, de a tudományos világban a fekete lyukakhoz és a relativitáshoz kapcsolódó munkái miatt vált igazi géniusszá.

Hawking professzor gyakran hozta ránk a frászt az elmúlt hónapokban, még tavaly például arról beszélt, hogy ha az emberiség így folytatja, fajunknak legfeljebb 600 éve lehet hátra a Földön.
7 hozzászólás

kylx

6 éve, 14 napja

Ő a legnagyobb és legjobb példa arra, hogy bármilyen akadájok is vannak az életben, feladni nem szabad. Példaértékű ember távozott közülünk.
Nyugodjék békében.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 14 napja

Isten nyugosztalja!

válasz erre

marco

6 éve, 14 napja

Maga az hogy ilyen zsenivel élhettem egy korban, egy csoda. Az hogy a betegsége és az orvosok feltételezése ellenére ilyen kort élt meg, egy újabb csoda. Az életútja, az emberiség életében betöltött szerepe pedig... nos igen, a legnagyobb csoda.

Köszi, hogy itt voltál Stephen, még ha fel nem foghattam sokszor, miről beszéltél. Jó utat a csillagösvényen!

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 14 napja

Nyugodjon békében!

válasz erre

Fikarc

6 éve, 14 napja

Nyugodjék békében! Egy szavát sem értettem, de imádtam mint jelenség.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 14 napja

Köszönjük az időutazás elméletét! RIP!

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 14 napja

Nyugodj békében!

válasz erre