Advertisement

Elhunyt Lance Reddick, a Drót és a John Wick filmek sztárja

2023. március 18.
10.1881
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tegnap este érkezett a hír, miszerint 60 éves korában, saját otthonában hunyt el Lance Reddick színész, akit olyan filmekben láthattak a nézők, mint például a Drót, a John Wick franchise - a színész ügynök elárulta, hogy természetes körülmények között halhatott meg.
Advertisement

Lance Reddick éppen a legújabb John Wick filmet népszerűsítette, amiben Charont játszotta, a Continental Hotel portását, aki többször is segített Keanu Reeves által megformált főhősnek. A Variety szerint a színész szerepelt volna a Ballerina spinoffban is, valamint a Disney+-on készülő Percy Jackson sorozatban ő kapta Zeusz szerepét.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy halálát mi okozta, de remélhetőleg erre is fény derült. A karrierje a kétezres évek középén indult be ekkor kapott szerepet az Oz, a Lost - Eltűntek valamint A rejtély című sorozatokban. Lance a számtalan film és sorozat szerep mellett a videojátékok világában is kapott munkát, ugyanis ő kölcsönözte olyan franchise-okhoz a hangját, mint például a Horizon Zero Dawn vagy éppen a Destiny.
Advertisement
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hete és 3 napja

RIP.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 4 napja

Nyugodjék békében.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Nyugodjon békében.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 4 napja

Bakker szegény.

válasz erre