Elhunyt Kenneth Mitchell, a Star Trek és a Marvel kapitány sztárja

2024. február 26.
22.5311
csirkee profilja, adatai
csirkee
Mindössze 49 éves korában elhunyt Kenneth Mitchell színész, akit olyan alkotásokban láthattak a nézők, mint például a Star Trek: Discovery vagy a Marvel kapitány, egy közlemény szerint ALS-komplikációk léptek fel nála, mellyel már évek óta küzdött.

Az ALS, azaz amiotrófiás laterálszklerózis betegségnél az izmokat mozgató idegsejtek elsorvadnak, mely végül teljes bénuláshoz vezet, valamint végül a légzés is leáll. Ebben a betegségben szenved Karsai Dániel is, aki az eutanázia lehetőségéért küzd. Kenneth Mitchell halálának hírét a családja osztotta meg közösségi oldalán. A színész három klingon karaktert alakított a Star Trek: Discovery első két évadában, a harmadik évadban azonban már új karakter bőrébe bújt, miután kerekesszékbe került.

De feltűnt a Marvel kapitány című filmben is, ahol Joseph Danvers-t, Carol Danvers (Brie Larson) apját alakította. Karrierje során több televíziós produkcióban is részt vett, betegségét 2018-ban diagnosztizálták. Akkoriban egy sorozat főszerepét is visszautasította, hogy családjával maradhasson Amerikában.
4 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

RIP! szomorú smiley Ilyen fiatalon... szomorú smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Isten nyugosztalja!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Isten nyugosztalja. szomorú smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

RIP!

válasz erre