Advertisement

Elhunyt Jason David Frank és Nicki Aycox, az Odaát egykori sztárja

2022. november 21.
48.1291
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nagyon szomorú hírek érkeztek az éjszaka folyamán, ugyanis két ismert színész is elhunyt: a 49 éves Jason David Frank, akit a legtöbben a Power Rangers franchiseból ismerhetnek, valamint a 47 éves Nicki Aycox, aki az Odaát sorozatban alakította a gonosz Meget.
 

Jason David Frank a hírek szerint öngyilkos lett, de egyelőre nem erősítette meg a hírt a rendőrség. A színész a zöld színű Power Rangers szerepében tűnt fel először az 1993-as sorozatban, majd egészen 1997-ig ő maradt a szerepben. Ő volt az egyik oszlopos tagja a franchisenak. Miután elhagyta a Power Rangerst, Frank számos más filmben és show-ban szerepelt, és kipróbálta a harcművészetet is.

2006 és 2008 között szerepelt az Odaát sorozat Nicki Aycox, aki Meg Masters démon szerepében láthatták a nézők, később más színészek vették át a helyét a szériában. Halálának hírt sógornője, Susan Raab Ceklosky erősítette meg, egyelőre nem tudni, hogy mi volt a halál oka. A színésznő több horror filmben is kapott szerepet, például az Aki bújt, aki nem 2-ben.

Nyugodjanak békében!
4 hozzászólás

betyár

4 hónapja, 6 napja

Szomorú.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 6 napja

RIP.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 6 napja

Biztos valami baleset volt. Nyugodjanak békében.

válasz erre

techiii

4 hónapja, 6 napja

Nem semmi, hogy ketten is meghaltak.

válasz erre