Elhunyt Jason David Frank és Nicki Aycox, az Odaát egykori sztárja

2022. november 21.
48.2881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Nagyon szomorú hírek érkeztek az éjszaka folyamán, ugyanis két ismert színész is elhunyt: a 49 éves Jason David Frank, akit a legtöbben a Power Rangers franchiseból ismerhetnek, valamint a 47 éves Nicki Aycox, aki az Odaát sorozatban alakította a gonosz Meget.

Jason David Frank a hírek szerint öngyilkos lett, de egyelőre nem erősítette meg a hírt a rendőrség. A színész a zöld színű Power Rangers szerepében tűnt fel először az 1993-as sorozatban, majd egészen 1997-ig ő maradt a szerepben. Ő volt az egyik oszlopos tagja a franchisenak. Miután elhagyta a Power Rangerst, Frank számos más filmben és show-ban szerepelt, és kipróbálta a harcművészetet is.

2006 és 2008 között szerepelt az Odaát sorozat Nicki Aycox, aki Meg Masters démon szerepében láthatták a nézők, később más színészek vették át a helyét a szériában. Halálának hírt sógornője, Susan Raab Ceklosky erősítette meg, egyelőre nem tudni, hogy mi volt a halál oka. A színésznő több horror filmben is kapott szerepet, például az Aki bújt, aki nem 2-ben.

Nyugodjanak békében!
4 hozzászólás

betyár

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Szomorú. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

RIP.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Biztos valami baleset volt. szomorú smiley Nyugodjanak békében.

válasz erre

techiii

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nem semmi, hogy ketten is meghaltak. meglepett smiley

válasz erre