Elérhetővé vált az Opera Reborn 3 első bétája

2019. március 15.
7.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Opera mögött álló fejlesztői csapat elérhetővé tette a következő generációs böngészőjük első nyilvános tesztelői változatát, amiben számos újítással találkozhatunk.

Az Opera 60, avagy kódnevén Reborn 3 is a Chromium böngésző alapjaira építkezik, a csapat szerint pedig ez lesz az első szoftver amely a Web 3.0 kompatibilitás illetve az arra felkészítve érkezik majd hamarosan a stabil csatornába.

Az újdonságok közt mindenképpen meg kell említeni az átdolgozott minimalista megjelenést amely kapott egy világos illetve egy sötét témát, és minden a produktivitásra és ergonómiára lett kihegyezve.

Ezek mellett a leginkább innovatív újítás egyértelműen a Crypto Wallet lesz az oldalsávba építve amely a mobilunkkal is képes szinkronizálni így segítve a virtuális fizetőeszközzel való tranzakciók lebonyolítását segíti, így tehát érdemes futni egy kört vele az összes támogatott platformhoz való letöltési link itt elérhető.
5 hozzászólás

viper73

5 éve, 8 hónapja és 14 napja

Egyelőre szuper és csinos! Már régóta az Opera-t használom, sokszor próbáltam a Google Chrome-t elhagyni, végre sikerült. Gyönyörűen szinkronizál az androiddal (tudom a chrome is) azt hiszem avval szenvedtem sokat de már tök oké!

válasz erre

Gólem

5 éve, 8 hónapja és 24 napja

Valaha a kedvenc böngészőm volt, de már idejét sem tudom mikor. mosolygó smiley De telepítem újra.

válasz erre

DarkZer0

5 éve, 8 hónapja és 24 napja

Nagyon régen használtam, de most előveszem megint mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 8 hónapja és 24 napja

Kíváncsi leszek, mennyiben lesz más...

válasz erre

Fikarc

5 éve, 8 hónapja és 24 napja

Ezer éve nem használtam. mosolygó smiley Újra teszek egy próbát.

válasz erre