Elérhetővé vált az Instagram Telegram-szerű új funkciója

2023. június 16.
16.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű közösségi média platform elkezdte globálisan elérhetővé tenni új funkcióját, a közvetítéscsatornákat, melyek egy egyirányú üzenetküldési funkció, ami sokban hasonlít a Telegram szolgáltatására, az alkotók közvetlenül üzeneteket és frissítéseket oszthatnak meg követőikkel.

Az Instagram elkezdte bevezetni a közvetítéscsatornákat (Broadcast channels), melyek új funkciókat kínálnak az alkotók számára, hogy közösségeiket tovább építsék. Ezeken a közvetítőcsatornákon a felhasználók szavazásokat is indíthatnak, de akár üzeneteket is küldhetnek követőiknek anélkül, hogy azok válaszolnának rá - gyakorlatilag olyan, mint egy körüzenet.

Nem csak üzeneteket, képeket és videókat is közzé tehetnek a felhasználók ezeken a felületeken, de akár másik felhasználót is hozzáadhatnak a csatornához, ahol az ő beszélgetésüket olvashatják a követők. A felhasználók a privát üzenetek (Instagram Direct) között találhatják meg a csatornákat és csatlakozhatnak hozzájuk. Mark Zuckerberg, a vállalat igazgatója elmondta, hogy ő is létrehoz egy csatornát, ahol a jövőben a Meta termékeivel kapcsolatos bejelentéseket fogja megosztani.
3 hozzászólás

zender

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Tök jó lenne ha egy képmegosztó képmegosztó lenne...

válasz erre

Porthos

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Hihetetlen mennyire értelmetlen dolgokkal próbálkoznak.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Döbbenet hogy mindenki mindenkit másol! röhögő smiley

válasz erre