Advertisement

Elérhetővé vált a Windows 10-es Office előnézete

2015. február 04.
5861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A Microsoft a mai napon elérhetővé tette a Windows 10-es Office előnézetének egy részét a Windows 10-ben bemutatott új Áruházban.

Az új Windows Áruházban (Windows 10 felhasználók számára ez a Store (Beta) nevű alkalmazás!) megjelent ma az új, univerzális és érintésre optimalizált Office Word, Excel és PowerPoint.

A Microsoft közleményében az áll, hogy ezek az alkalmazások majd az érintőképernyős készülékeken működnek majd legjobban. Mivel ezek az alkalmazások univerzálisak (Windows 10 esetében már ugyanazzal a kóddal fut az asztali és a mobilra tervezett alkalmazás is!), várható, hogy Windows Phone-on is hamarosan elérhetőek legyenek - a Microsoft annyit közölt, hogy a következő hetekben azok is megjelennek majd.

A félreértések elkerülése végett: ezek az Office alkalmazások jelen állás szerint kizárólag a Windows 10 felhasználók számára érhetők el!A Windows 10-es Office csomag idén érkezik majd meg, várhatóan a Windows 10-zel (végleges változat) együtt. A 8 colnál kisebb átmérővel rendelkező, Windows 10-et futtató eszközökön (mobileszközök) az Office ingyenes és előre telepített lesz (emlékeztetőként: ez lesz az a rendszerváltozat, ahol nem lesz elérhető az asztal - itt kivételt képeznek majd a meglévő 8 col alatti táblagépek, melyek rendelkeznek vele).

nincs még hozzászólás