Elérhetővé vált a Proton új levelezőalkalmazása Windows és macOS rendszereken

2024. március 14.
22.8701
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Proton, az elsősorban adatvédelemre összpontosító vállalat, amely különféle internetes eszközöket például naptárakat, online tárhelyet és jelszókezelőt kínál, most tovább bővíti portfólióját, ugyanis béta verzióból végre elérhetővé vált az új levelezőalkalmazások Windows és macOS rendszerekre.

A Proton új asztali levelezőprogramja mostantól minden fizetős felhasználó számára elérhető, mindeközben a cég kiadta Linux rendszerekre a béta verziót. Az új alkalmazás sokban hasonlít a régi ProtonMail-hez, három ablakban lehet majd látni a felületet, bal oldalon különböző mappákkal, középen üzenetlistával és az üzenet tartalmának előnézete a jobb oldalon jelenik meg.

A Gmailhez hasonlóan itt is van egy jobb oldali sáv, amelyen ikonok találhatók a névjegyekhez és a naptárhoz. A Proton Drive és a Proton Pass már rendelkezik asztali alkalmazással, de a Proton egyelőre elkülöníti a levelektől és a naptártól. A ProtonMail jelenleg két hétig ingyenesen ki lehet próbálni, ezt követően már fizetni kell érte, a Mail Plus csomag havi 4 dollárba kerül, körülbelül 1500 forintba.
2 hozzászólás

Fikarc

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Teli van ingyenes megoldással a net. Thunderbird pl és abban is van védelem. Nem látom létjogosultságát ennek.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Régen, nagyon kevés ideig használtam, aztán el is feledkeztem róla. Teszem is fel mindjárt.

válasz erre