Elérhető Mac gépeken a No Man's Sky videojáték

2023. június 01.
18.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még a 2022-es Apple WWDC konferenciát jelentették be, hogy érkezik a népszerű videojáték a Mac gépekre, ám egészen mostanáig kellett rá várni, a Hello Games fejlesztőcsapat azonban végre bejelentette, hogy elérhető a No Man's Sky Mac-játékosok számára, ráadásul konzolminőséget ígérnek.

A Hello Games szerint szorosan együttműködve sikerült a tech vállalattal életre kelteni a No Man's Sky videojátékot, így már a legtöbb Mac számítógépen játszhatóvá vált. A játék támogatja a cég Metal 3 API-ját, mely nem csak konzolminőségű grafikát ígér, de állítólag megőrzi az akkumulátor élettartamát is.

A No Man's Sky azok számára elérhető, akik Apple szilikonos Mac-kel rendelkeznek - a vállalat saját processzora, mely 2020-ban indult -, illetve azoknak, akiknek legalább Intel Core i5 processzoros számítógépe van. Azok, akik már Steam-en megvásárolták a játékot, nem kell külön fizetniük azért, hogy Mac-en játszhassanak, le tudják tölteni. Napokon belül pedig a Mac App Store-ban is elérhetővé válik a játék.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 19 napja

Jobb később mint soha. mosolygó smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Egyre több a port ismét.

válasz erre