Elérhető Cortana Androidos bétája

2015. augusztus 26.
7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
Nyilvános bétaverzióba került Cortana, a Microsoft digitális asszisztense, Androidon.

Nemrég megkezdődött Cortana tesztelése Androidon egy zártkörű (meghívásos) bétában, de az APK fájlok gyorsan kiszivárogtak, így az asszisztens bárki számára elérhetővé vált, aki kész volt (ha illegálisan is, de) a fájl segítségével telefonjára varázsolni.

Most a Microsoft digitális asszisztense azonban a Google Play áruház kínálatában is elérhetővé vált, így mostantól bárki szabadon (és legálisan) letöltheti és használatba veheti a Windows Phone 8.1-gyel debütáló szolgáltatást.

A nyilvános béta azt is jelenti, hogy a korábbi verzió óta több fejlesztésen esett át az alkalmazás, így egy kevésbé hibás és többet tudó applikációt láthatunk már az eszközünkön a telepítést követően. Az említett fejlesztések közé tartozik a már korábban kiszivárgott "home-gomb integráció", ami lehetővé teszi, hogy itt is lecseréljük a Google Now-ot Cortanara.

Érdemes megjegyezni, hogy annak ellenére, hogy ez egy nyilvános béta, most is vannak (elsősorban területi) megkötések, akár csak Windows Phone-on: az androidos változat jelenleg csak az Egyesült Államok területén használható.
nincs még hozzászólás