Egyre többen panaszkodnak az iPhone 14 készülékek akkumulátoraira

2023. augusztus 16.
19.0001
csirkee profilja, adatai
csirkee
Alig egy hónap múlva kerül bemutatásra a cupertinói techvállalat következő generációs okostelefon szériája, ám mostanában egyre több fórumon került középpontba az iPhone 14-es szériája, ugyanis egyes felhasználók az akkumulátor állapotának drasztikus csökkenéséről számoltak be.

Az Apple még a 2018 tavaszán kiadott iOS 11.3 szoftverfrissítésnél tette elérhetővé az akkumulátorok állapotának pontos megtekintését, miután fény derült arra, hogy a cég titokban visszafogta a régebbi készülékek teljesítményét. Manapság eladásnál az egyik legfontosabb szempont az akkumulátor állapota, hiszen 80% alatt már érdemes cseréltetni.

A legfrissebb hírek szerint több iPhone 14 tulajdonos arra panaszkodik, hogy egy év használatot követően drasztikusan csökkent az akkumulátor állapota, egyeseknek már 90%-ra csökkent, de volt olyan is, akinek 88%-ra - bár ez a felhasználó elárulta, hogy már 450 töltési ciklusnál jár. Természetesen arról nincsenek információk, hogy ezek az emberek hogyan és mennyit használják a telefonjaikat.

Az Androgeek szerkesztőségében két iPhone 14 Pro Max készülék is található, melyek lassan egy évesek, az egyiknél az akku állapota még mindig 100%-on áll, a másik azonban már csak 95%-on áll, a legutóbbi frissítés óta drasztikusan merül a készülék. Az Apple egyelőre nem kommentálta az eseteket.
5 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

De kemény. meglepett smiley Az enyém is 100% volt pár napja még, most a frissítés után 95%. meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Akkor nem csak nálam van gáz...

válasz erre

inkognito

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Én nem tapasztaltam semmit.

válasz erre

Levi87

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hogy egy frissítés se jön ki normálisan soha... röhögő smiley

válasz erre

marco

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

És a 16.6 óta rohadt gyorsan merül is...

válasz erre