Egyre több embernek segít a ChatGPT a karácsonyi előkészületekben

2023. december 18.
18.7611
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már egy éve annak, hogy megismerkedhettünk a jövő technológiájával, a mesterséges intelligenciával, mely szép lassan a mindennapi életünkké válik, ugyanis egy friss felmérés szerint a megkérdezettek 44 százaléka használni fogja az MI-t az ünnepek megtervezéséhez.

A ChatGPT az egyik legnépszerűbb online elérhető mesterséges intelligencia bot, mely magyarul is képes kommunikálni és szinte bármiről lehet kérdezni. Ennek köszönhetően akár megtervezhetjük a segítségével a karácsonyi menüt, melyhez még bevásárló listát is képes írni az MI, de ajándékötleteket is kérhetünk tőle. A Kroger elnevezésű kiskereskedelmi vállalat nemrégiben egy felmérést készített, melyből kiderült, hogy sokan használják a chatbotot karácsonykor.

A válaszadók 44 százaléka használni fogja a ChatGPT-t az ünnepek megtervezéséhez, sokan új recepteket keresnek, bevásárló listát terveztetnek vele, míg mások inspirációra használják. Fontos azonban kiemelni, hogy a recepteknél óvatosan, mivel a chatbot képes összeollózni nekünk nemlétező ételeket, helyette mi inkább a Női Hírek Gasztro rovatát ajánlanánk.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Atttyaég. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát ez nagyon durva. meglepett smiley Azért tudjuk már magunktól is hogy mit akarunk venni bakker. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Az kemény hogy ennyien képtelen önálló gondolkodásra. meglepett smiley Még a szeretet ünnepével kapcsolatban is baszki! röhögő smiley

válasz erre