Advertisement

Egyre közelebb a Wine 2.0

2016. szeptember 18.
2.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Kisebb frissítésen esett át a Wine, amiben a felhasználók által jelzett hibákat javították, de mellette azért néhány extra tulajdonság belekerült a Wine 1.9.19-be.

A Wine az egyik legjobb alternatíva azon Linux felhasználóknak, akiknek különböző okokból Windows applikációkat kellene futtatniuk, de nem szívesen váltanának kedvenc Linux disztribúciójukról a redmondi cég megoldására. Ezt a fejlesztők is tudják, így gőzerővel dolgoznak a következő mérföldkő, a Wine 2.0 végleges verzióján, de az odáig vezető úton a már meglévő verziót is karban kell tartani a közösség elégedettsége miatt.

A most megjelent 1.9.19-ben 19, felhasználók által jelentett hibát javítottak, mellette pedig jobb támogatottságot kapott a GDI+, a DC renderelés Direct2D-ben, a Joystick valamint különböző Delphi 7 applikációk, hogy a Wine még kényelmesebb, még jobb legyen.

A motorháztető alatti részek mellett azért azon felhasználókra is gondoltak, akik egyes játékok miatt használják a szoftverüket, így három Windows játék is patch-et kapott, név szerint a World of Tanks 9.16, No Limits 2 és a GTA Vice City, amik így még stabilabbak lettek.
3 hozzászólás

Harder

6 éve, 11 hónapja és 2 napja

Az első alap cuccok között van mindig amit feltelepítek. Egyetlen dolog amit utálok benne, hogy felteszi a Windowsos betűket is és egy csomó minden elkezdi használni.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 11 hónapja és 2 napja

Az a durva hogy van ami jobban fut Wine-ban mint natívan winen. Imádom amúgy, tök jó projekt.

válasz erre

TEchie

6 éve, 11 hónapja és 2 napja

Zsírság hogy fejlesztik.

válasz erre