Egyelőre szépen teljesít a mozikban a Halálos iramban 10.

2023. május 21.
10.9631
csirkee profilja, adatai
csirkee
Vin Diesel által alakított Dominic Toretto és családja a héten debütált a mozikban a Halálos iramban franchise legújabb részében, mely a legfrissebb jegypénztári bevételek alapján szépen teljesít és a Super Mario Bros film nyomdokaiba fog lépni, ugyanis a becslések szerint eléri a 320 millió dolláros bevételt.

A Halálos iramban saga eddig is a Paramount stúdió egyik legsikeresebb filmsorozata volt, a gyors autók, az utcai versenyek és a hangos zene mindenkit vonz a mozikba, ami meg is látszik a mozipénztáraknál a nyitóhétvégét követően. A Deadline információi szerint a Halálos iramban 10. globális piacon elérte a 252,68 millió dollár bevételt, de ennél több is lehet a hétvégére.

Ha sikerül elérnie a 320 millió dolláros bevételt, akkor ezzel idén a második legjobb nyitóhétvégét elért mozifilm lesz, előtte csak a Super Mario Bros. film áll, ami az első hétvégén 377,2 millió dolláros bevételt ért el. A Halálos iramban filmek közül a 3. legjobb rajthelyet szerezte meg a tizedik rész, amit leginkább a kínai piacnak köszönhet, ahol szintén most debütált a film. Ha kíváncsi vagy a FastX kritikájára, akkor olvasd el a Game Channel hasábjain.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 5 napja

Egyáltalán nem vagyok meglepve. Az lett volna. afura ha nem ez történik.

válasz erre

Harder

1 hete és 5 napja

Én nem vagyok meglepve. Minden rész tarol, nem véletlenül képtelenek abbahagyni.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 5 napja

Döbbenet de tényleg.

válasz erre

Porthos

1 hete és 6 napja

Mint minden egyes rész. Kabaré de tényleg.

válasz erre