Egyelőre nem készül új John Wick mozifilm

2023. március 15.
37.0341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jövő héten kerül a mozikba a legújabb John Wick mozifilm, a negyedik felvonás, mely a jelek szerint egyelőre az utolsó lesz Keanu Reeves és a rendező, Chad Stahelski számára, ugyanis egy interjúban elárulta, hogy befejezték a visszavonult bérgyilkos történetét.

A rajongók az évek során nagyon megszerették a kíméletlen bérgyilkos karakterét, John Wicket, akitől egy időre el kell búcsúzni, ugyanis a franchise ötödik felvonása kicsit várat magára. Chad Stahelski a The Hollywood Reporter számára adott interjúban elárulta, hogy ő és Keanu Reeves is pillanatnyilag végzett a filmsorozattal, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben egy újabb epizód készüljön.

A John Wick franchise-hoz már készül egy spinoff sorozat, a Ballerina, melyben lesz egy cameo szerepe Keanu Reevesnek, de a történet egy csoport gyilkos balerinára összpontosít. Továbbá készül a The Continental című széria is, mely szintén egy spinoff lesz, ami a bérgyilkosok kedvenc hoteljére fog fókuszálni.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nagyon helyes. A trilógiánál eleve meg kellett volna állni, de Keanu mostanában mindent túltol, gondolom mielőtt kiöregedik az akció szerepekből, gyorsan ledarál még pár filmet. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Bölcs döntés.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nem is baj, nagyon túl lett tolva.

válasz erre

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Mondjuk ennyi rész után nem csodálom.

válasz erre