Advertisement

Egyelőre nem készül új John Wick mozifilm

2023. március 15.
13.0471
csirkee profilja, adatai
csirkee
A jövő héten kerül a mozikba a legújabb John Wick mozifilm, a negyedik felvonás, mely a jelek szerint egyelőre az utolsó lesz Keanu Reeves és a rendező, Chad Stahelski számára, ugyanis egy interjúban elárulta, hogy befejezték a visszavonult bérgyilkos történetét.
Advertisement

A rajongók az évek során nagyon megszerették a kíméletlen bérgyilkos karakterét, John Wicket, akitől egy időre el kell búcsúzni, ugyanis a franchise ötödik felvonása kicsit várat magára. Chad Stahelski a The Hollywood Reporter számára adott interjúban elárulta, hogy ő és Keanu Reeves is pillanatnyilag végzett a filmsorozattal, de ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben egy újabb epizód készüljön.

A John Wick franchise-hoz már készül egy spinoff sorozat, a Ballerina, melyben lesz egy cameo szerepe Keanu Reevesnek, de a történet egy csoport gyilkos balerinára összpontosít. Továbbá készül a The Continental című széria is, mely szintén egy spinoff lesz, ami a bérgyilkosok kedvenc hoteljére fog fókuszálni.
Advertisement
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Nagyon helyes. A trilógiánál eleve meg kellett volna állni, de Keanu mostanában mindent túltol, gondolom mielőtt kiöregedik az akció szerepekből, gyorsan ledarál még pár filmet.

válasz erre

Bölcs döntés.

válasz erre

Nem is baj, nagyon túl lett tolva.

válasz erre

inkognito

2 hete

Mondjuk ennyi rész után nem csodálom.

válasz erre