Egyelőre nem kerül bemutatásra Kevin Costner Horizont című filmjének a folytatása

2024. július 11.
4.3571
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén augusztusban került volna a mozikba Kevin Costner westerneposzának, a Horizont-nak a második része, ám a legfrissebb hírek szerint törölték a bemutató dátumát, vélhetően a rettenetes fogadtatásnak köszönhetően, ugyanis az első rész jelenleg 24,7 millió dolláros bevételnél jár.

Még májusban, a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be a Horizont: Egy amerikai eposz című western első részét, ami akkor hétperces ovációt kapott, amitől Costner el is érzékenyült. A vegyes kritikák ellenére az emberek nem voltak túlzottan kíváncsiak a filmre, ugyanis az első rész finoman szólva is hatalmas bukás a mozikban, az első hétvégéjén csupán 11 millió dollárt szedett össze.

Az alkotás költségvetése egyébként 100 millió dollárra rúg per rész, és a 2024. augusztus 16-ra tervezett második rész bemutatóját most el is halasztották. A bemutató törlését azzal indokolta a stúdió, hogy szeretnének több időt hagyni a közönségnek arra, hogy jobban megismerjék a franchiset. Ráadásul napokon belül érkezik VOD-n, és nemsokára a Max-ra is felkerül az első rész.
3 hozzászólás

Levi87

3 napja és 3 órája

Kisfaludy82 írta:
Volt ilyen film? meglepett smiley
Erre én is rácsodálkoztam. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

3 napja és 7 órája

Volt ilyen film? meglepett smiley

válasz erre

Porthos

3 napja és 11 órája

Nem is hallotta még róla. meglepett smiley

válasz erre