Egy volt titkosszolgálati tisztviselő szerint az USA sértetlen idegen űrhajókkal rendelkezik

2023. június 08.
17.9401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egy korábbi titkosszolgálati tisztviselő, aki az azonosítatlan légi jelenségekkel foglalkozó munkacsoport tagjaként szolgált, felfedte a Kongresszus és egy másik szervezet előtt, hogy az Egyesült Államok kormányának birtokában vannak ép és részben ép, nem emberi eredetű járművek.

David Charles Grusch háborús veterán a The Debriefnek beszélt arról, hogy milyen idegenek által készített űrhajók vannak az amerikai kormány birtokában. A tisztviselő évekig dolgozott azonosítatlan légi jelenségekkel foglalkozó munkacsoportban, így hozzáfért olyan dokumentumokhoz is, melyek minősített információkat tartalmaztak UFO jelenségekről.

Grusch azt állítja, hogy az Egyesült Államok kormánya, szövetségesei és védelmi vállalkozói évtizedek óta gyűjtik a részleges töredékeket, valamint az ép járműveket. Ezek elemzése feltárta, hogy egzotikus eredetűek, ami azt jelenti, hogy nem emberi intelligencia van benne. Azt nem tudni, hogy hol tárolják ezeket az űrhajókat, sőt maga Grusch sem látta őket élőben, csak a papírok alapján állítja mindezt.

A NASA a The Guardiannek adott nyilatkozatában cáfolta, hogy bármilyen bizonyítékot talált volna földönkívüli életre, és hogy bármely UAP földönkívüli eredetű lenne.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Simán elhiszem.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Igen sok Nasa vezető is mondott már ilyesmit. Kíváncsi leszek, ha egyszer kiderül az igazság, mivel fogunk szembesülni.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Simán el tudom képzelni amúgy. Idővel úgyis kiderül.

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 9 napja

Na az kemény. Kár hogy nem tudni, hazudik-e. mosolygó smiley

válasz erre