Egy unalmas, retró telefont mutatott be a HMD és a Heineken

2024. április 18.
22.4451
csirkee profilja, adatai
csirkee
A söripari óriás és a Nokia telefonokat gyártó HMD Global bemutatta a világ legunalmasabb készülékét, a Boring Phone-t, melyen semmilyen okosfunkciót nem lehet találni, melynek célja, hogy visszarepítse az embereket abba a korszakba, amikor még nem a közösségi média uralta a kommunikációt.

A Heineken az amerikai Bodega üzletlánccal közösen álmodták meg a The boring Phone névre keresztelt készüléket, melyet limitált számban a HMD Global fog gyártani. A "butatelefon" a Nokia 2660 Flipre épül, és akár egy hetet is kibír töltés nélkül. Két kisebb kijelzőt kapott az összecsukható készülék, egy 2,8" QVGA fő kijelzőt és egy 1,77"-os külsőt.

A készüléken egy 0,3 MP kamera is található, LED vakuval ellátva, továbbá FM Rádió és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó is van rajta. A Boring Phone-t hivatalosan április 18-án fogják bemutatni a milánói dizájnhéten, ezt követően lehet majd megvásárolni, azt azonban nem lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni. A Heineken szerint az okostelefonok elvonják a figyelmünket, ezért szükség van egy "unalmasra", hogy visszarepítsen egy olyan korba, amikor még nem voltak okostelefonok.

Egy unalmas, retró telefont mutatott be a HMD és a Heineken - 2. kép

5 hozzászólás

TEchie

1 hónapja, 6 napja

Aztakuuuuuuu...... röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 6 napja

Komoly fón. meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 6 napja

Nem mintha a többi Nokia bármivel is izgalmasabb lenne. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 6 napja

Hát ez de kemény! röhögő smiley

válasz erre

betyár

1 hónapja, 1 hete

Nem sok értelme van.

válasz erre