Egy újabb rejtélyes monolit bukkant fel Las Vegas közelében

2024. június 19.
12.4181
csirkee profilja, adatai
csirkee
Először 2020-ban bukkantak fel a világon számos pontján ezek a titokzatos monolitok, melyek néha rejtélyes üzeneteket tartalmaztak, és nagy valószínűséggel egy művésznek köszönhető, most pedig Las Vegas közelében, a nevadai sivatag egyik túraútvonalán bukkant fel egy.

A Las Vegas-i rendőrség a napokban osztott meg egy fényképet a rejtélyes monolitról, amit a Las Vegastól északra, Gass Peak közelében fedeztek fel. Erről sem tudni hogy ki vagy kik helyezték el itt és azt sem, hogy miért, de érdekes színfoltja lett a túraútvonalnak. Korábban a utah-i sivatagban, Romániában, Belgiumban és Törökországban is jelentek már meg hasonló monolitok.

Az első monolitot, amelyet 2020-ban fedeztek fel a utah-i Red Rock megyében, szétszedték, és a Google Térképet használó internetes nyomozók megállapították, hogy valamikor 2015 augusztusa és 2016 októbere között helyezték el ott. A modern művészek közül azonban senki sem vállalta, hogy ő készítette volna ezt a különleges objektumot, így továbbra is rejtély marad, hogy ki készíti őket.

5 hozzászólás

betyár

3 hete és 3 napja

Fura látvány, tényleg olyan mintha idegenek rakták volna le.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hete és 3 napja

Majd egyszer kiderül...

válasz erre

Porthos

3 hete és 3 napja

Valaki egyértelműen nagyon ráér és szopatja a népet. röhögő smiley

válasz erre

techiii

3 hete és 3 napja

Érdekes cucc, jó kis látványosság.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Kíváncsi lennék, ki szórakozik! röhögő smiley

válasz erre