Egy tipster szerint ezért nem hallunk az Apple összehajtható iPhone-járól

2022. január 09.
60.0651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Régóta nem hallani az Apple hajlítható iPhone-járól, ami állítólagosan készül a cupertinói berkeken belül, azonban most DylanDKT tipster adott némi infót arról, hogy mi ez a nagy rádiócsend.
 

Szerinte az Apple több prototípust is tesztel, ami ugyanaz a pletyka, amiről már egy ideje hallunk. A kérdés, ami a jelek szerint megoldatlan, az, hogy az Apple azt szeretné-e, hogy az összehajtható iPhone-ból iPaddé váljon, vagy felnyitható legyen, hogy egy kis zsebben hordható négyzetből iPhone-ná lehessen alakítani.

Függetlenül attól, hogy az Apple melyik formafaktort választja, az összehajtható iOS-alapú készülék megjelenése még évekre van. A tipster azt írta, hogy az Apple biztosan dolgozik és több prototípust tesztel bizonyos összehajtható kijelzőkkel.

Az értesülésének legérdekesebb része azonban az, amikor azt írja, hogy az Apple még nem biztos abban, hogy az összehajtható készülékek iránti kereslet fenntartható trend-e.


4 hozzászólás

Fikarc

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Szerintem a mostani szétnyitható telók le fognak csengeni, nem hinném hogy túl sok embert érdekel. A telefon tablet kombó - ami a Westworldben is volt - már sokkal jobb. Lenne, ha lenne.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon kíváncsi leszek, miben lesz más amit ők hoznak majd ki!

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem kell elkapkodni. Még nagyon gyerekcipőben jár a dolog.

válasz erre

Levi87

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nekem aztán nem hiányzik...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink