Egy sor előzetes érkezett a Netflix Tudum rendezvényéről

2022. szeptember 25.
4.4571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A streaming óriás idén is megtartotta Tudum elnevezésű online eseményét, ahol a tegnapi nap során számtalan közelgő alkotásáról rántotta le a leplet és érkezett néhány izgalmas előzetes is többek között az Enola Holmes 2-höz, a Manifesthez és a Heart of Stone filmhez.

November 4-én visszatér Millie Bobby Brown, Henry Cavill és Helena Bonham Carter az Enola Holmes 2. részében, ahol egy történelmi méretű rejtélyhez mindkét Holmesra szükség lesz és együtt kell dolgozniuk. A készítők úgy tűnik figyeltek az emberek kérésére és ebben a részben már sokkal többet fogják látni Sherlock Holmesot, akit Henry Cavill játszik.

Nézd nagyban ezt a videót!

Ahogy azt már korábban is lehetett tudni, a Netflix megmentette a Manifestet és a negyedik, egyben utolsó évada az izgalmas sorozatnak már a streaming platformon fog debütálni szintén november 4-től. A sorozatban a 828-as járat túlélőire az utolsó nagy kaland vár, hogy rájöjjenek arra a rejtélyre, miért tűntek el öt és fél évre korábban egy vihar miatt és milyen jelentősége van képességeiknek.2023-ban egy újabb nagyszabású mozifilm fog érkezni a Netflixre, melyben ismét Gal Gadotot láthatjuk a főszerepben, mellette pedig Jamie Dornan és Alia Bhatt kapott szerepet. A Heart of Stone című film egy igazi akciódús kémthriller, melyben bőven lesz robbantgatás és persze sok harc is. A hírek szerint nem ez lesz a film első és utolsó része ugyanis az alkotók egy egész franchiset szeretnének építeni rá. Kíváncsian várjuk, milyen lesz a végeredmény jövőre.

4 hozzászólás

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Heart of Stone ígéretes!

válasz erre

betyár

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ez a heart of stone nem győzőtt meg. Ezek nem olyan jók Netflixen.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Manifest ok, többi nem igazán mozgat.

válasz erre

Porthos

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ezt a Millie Bobby Brownt rettenetesen rühellem, amiben benne van, annak már neki sem állok.

válasz erre