Egy régóta várt funkciót kapott a Chrome iOS eszközökön

2023. október 31.
20.7871
csirkee profilja, adatai
csirkee
Akik régóta használnak iOS készülékeket, azok jól tudják már, hogy a Google böngészőjével ellentétben, a Safari címsávja a képernyő alján helyezkedik el, és most végre ez a Chrome-ban is elérhetővé válik, ugyanis a vállalat bejelentette, hogy mostantól lehetővé teszi a címsáv alulra helyezését.

Az iOS felhasználók már nagyon régóta várják ezt a funkciót a Chrome-ba, ugyanis ezután már nem kell a képernyő tetejét elérni a címsávhoz, a jövőben alulra is helyezhetjük. A funkciót egyébként a MacRumors egyik munkatársa már augusztusban észre vette a Chrome iOS-re készült TestFlight verziójában, de most végre mindenki számára elérhetővé válik.

A beállítás nagyon egyszerű, a böngésző címsávját hosszan kell nyomni, mely során felugrik egy ablak, ahol megjelenik a "Címsáv áthelyezése alulra" funkció, de a Beállítások menüben is megtalálható. Innentől kezdve bármikor megváltoztathatjuk a címsávot, tehetjük alulra és felülre is. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a funkció Android-eszközökön is elérhetővé válik-e.


4 hozzászólás

Levi87

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Csak a Safari! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jó béna megoldás lett.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

De ha belekattintasz, delugrik... szomorú smiley Nagyon amatőr megoldás.

válasz erre

CharlieFirpo

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon helyes!

válasz erre