Egy milliárdos üzletember szeretné megvalósítani a Jurassic Parkot

2022. december 04.
57.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Valószínűleg kevés olyan ember van, aki ne látta vagy hallott a Jurassic Park című filmről, amiben egy ősi vérminta alapján újjáélesztették a dinoszauruszokat, most Jared Isaacman milliárdos üzletember szeretné megvalósítani az ötletet, ami elég merész vállalkozás.

Az üzletember a közelmúltban egy Twitter bejegyzésben javasolta azt, hogy használjuk a dinoszauruszok DNS-mintáját, hogy "valóban érdekessé tegyük a dolgokat". Isaacman mindezt arra a bejegyzésre reagálta, melyről nemrégiben mi is beszámoltunk, miszerint egy európai kutatócsapatnak sikerült életre keltenie egy majd' 50 000 éve befagyott ősi vírust.

Bár nagy valószínűséggel az üzletember csak viccelt a bejegyzésével, ám nem ő lenne az első, aki már elgondolkozott azon, hogyan kellene megvalósítani a való életben a Jurassic Parkot. Max Hodak vállalkozó 2021 áprilisában azt írta a Twitteren, hogy valószínűleg megépíthetnénk a Jurassic Parkot, ha akarnánk. Szerinte nem genetikailag hiteles dinoszauruszok lennének, de egzotikus, új fajokat kapnánk.

4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 7 hónapja és 4 napja

Csinálja csak, én mennék. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 7 hónapja és 4 napja

De beteg OMG. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 7 hónapja és 4 napja

Unatkozik. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 7 hónapja és 4 napja

Gondoltam hogy előbb utóbb valaki nekiáll. röhögő smiley

válasz erre