Egy kis svájci falucskában megbírságolnak, ha lősz egy szelfit!

2017. június 03.
3.7561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, akik képtelenek megállni, hogy egy nap ne készítsenek legalább százötvennyolc szelfit, és azt ne töltsék fel a közösségi oldalakra, akkor jobb lesz, ha messzire elkerülöd a svájci Bergün falucskáját.

A kis település vezetői ugyanis nemrégiben úgy döntöttek, hogy bárki, aki fotózni mer a környéken, legyen szó akár panorámaképről, akár egy egyszerű emlékfotóról, vagy valamilyen szelfiről, azt megbüntetik - méghozzá öt svájci frankra, avagy nagyjából 1400 forintra képenként. Persze azért nem eszik ilyen forrón a kását!

A település önkormányzata ugyanis azért döntött így, hogy ezzel kíméljék meg azokat az embereket, akik nem tudnak személyesen ellátogatni hozzájuk, hiszen ők is olvasták azt a kutatást, amiből kiderült, hogy szomorúak lesznek azok, akik nyaralós képek tömkelegét látják viszont a közösségi oldalakon.

Hogy mégis miért tiltják be ezért pont ők a fotózást? Éppen a marketing miatt, hogy az emberek elmenjenek, és a saját szemükkel láthassák az egyébként festői szépségű kis települést.
5 hozzászólás

Porthos

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Ez egy teljesen értelmetlen lépés...

válasz erre

techiii

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Az igen, jól tolják röhögő smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 5 hónapja és 18 napja

Ezzel nem vetik vissza a fotózást az biztos.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

Hát ezek nem normálisak! röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 5 hónapja és 19 napja

Elég furcsa rendelet! meglepett smiley

válasz erre