Egy kínai csapat elkészítette az első hajlítható iPhone-t

2022. november 10.
4.2041
csirkee profilja, adatai
csirkee
A kínai székhelyű The Aesthetics of Science and Technology csapata nem várt tovább az Apple-re, hogy végre ők is beszálljanak a hajlítható okostelefonok piacára, helyette készítettek maguknak egy sajátot, több különböző alkatrész felhasználásával.

A modderek nem ismernek lehetetlent, így sikerült megalkotni az első hajlítható iPhone készüléket is, mely Motorola RAZR alkatrészekből, 3D nyomtatással készült elemekből és egy iPhone X kijelző átalakításával született meg. A mérnökökből álló csapat az iOS jailbreak-et használták arra, hogy felkerüljön a szoftver a készülékre, továbbá sikerült egy osztott képernyőt is létrehozniuk vele.

A végeredmény nagyjából olyan, mint egy iPhone és egy Samsung Z Flip szerelemgyermek. Természetesen az eszköz közel sem tökéletes, illeszkedési problémák vannak rajta, továbbá kisebb az akkumulátor benne és csak egy hangszóró található rajta. Mindenesetre várjuk meg az Apple legközelebbi bejelentését, ugyanis egyes pletykák szerint 2023-ban már bemutathatja első hajlítható kijelzővel ellátott készülékét a márka.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

CharlieFirpo

3 hete és 5 napja

Menő lett amúgy.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 5 napja

Atyaég!

válasz erre

muki

3 hete és 5 napja

Micsoda sufnituning!

válasz erre

inkognito

3 hete és 5 napja

Azta de kemény. Kiváncsi leszek h milyen lesz az igazi.

válasz erre