Egy jól ismert szereplő is visszatér a Végső állomás 6-ban

2023. szeptember 14.
15.8041
csirkee profilja, adatai
csirkee
A 2000-es években jelent meg a Végső állomás horror slasher filmsorozat, mely öt részt is megélt, nemsokára pedig elkészül a hatodik, melyben a legfrissebb pletykák szerint Tony Todd színész is fel fog tűnni, aki újra el fogja játszani William Bludworth halottkém szerepét.
 

Talán senkinek nem kell bemutatni a Végső állomás franchiset, mely bemutatja, hogy a halált sosem lehet kijátszani, mindig eljön értünk, de másodjára már sokkal kegyetlenebb. A filmsorozat első része 2000-ben jelent meg, a legutóbbi pedig 2011-ben, ám mostanában több horror franchiset is újraindítottak, például Sikoly és Halloween, így nem maradhatott ki ebből a Végső állomás sem.

A hírek szerint már készülőben van a hatodik rész, melyben a Candyman színésze, Tony Todd is vissza fog térni, akit az első, a második és az ötödik részben is láthattunk, mint William Bludworth halottkém - bár a film néhány pontja azt sejteti, hogy némi köze van a halálhoz. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a Végső állomás 6. mikor fog megjelenni, sem arról, hogy kik lesznek a további szereplői.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hete és 6 napja

De bírom!

válasz erre

Porthos

2 hete és 6 napja

A legjobb karakter a szériában!

válasz erre