Egy idegen anyahajó lehet a Naprendszerünkben, ami apró szondákkal figyel meg bennünket

2023. március 25.
35.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egy harvardi tudós és a Pentagon UFO-irodájának vezetője egy dokumentumtervezetben felvetette azt az elképzelést, hogy egy idegen anyahajó is lehet a Naprendszerben, ami apró szondákat küld, amelyeket pitypangmagnak neveznek, hogy felfedezzék a bolygókat.

Avi Loeb, a Harvard Egyetem kutatója és Sean M. Kirkpatrick, a Pentagon munkatársa a napokban egy egészen elképesztő ötlettel álltak elő, ugyanis mindketten úgy vélik, hogy egy idegen anyahajó tartózkodhat a szomszédságunkban, amelyik folyamatosan, apró szondákkal megfigyel minket és feltérképezi a bolygónkat. Fontos megjegyezni, hogy nem egy hivatalos Pentagon-dokumentumról van szó.

Loeb a Naprendszeren túlról érkező csillagközi látogató, az Oumuamua kutatásairól ismert, melyet még 2017-ben fedeztek fel a csillagászok. A csillagközi objektum több érdekes, egyelőre megmagyarázatlan tulajdonsággal bírt. Hat hónappal azelőtt, hogy Oumuamua közel került a Földhöz, egy kis csillagközi meteor csapódott be a Földbe, ami elgondolkodtatta a tudóst.

Létezhetnek olyan idegen anyahajók, melyek pitypangmaghoz hasonlóan szétszóródó szondákat bocsátnak ki, melyek olyan kicsik lehetnek, hogy a csillagászok nem látják őket. A tanulmány szerzői úgy vélik, hogy az anyahajó robotizált lehet, nem tartózkodnak rajta idegenek, sőt azt sem zárják ki, hogy az érintett civilizáció már nem is létezik.
dokumentumtervezetben felvetette azt az elképzelést, hogy egy idegen anyahajó is lehet a Naprendszerben, ami apró szondákat küld, amelyeket pitypangmagnak neveznek, hogy felfedezzék a bolygókat.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Rohadt xenomorphok! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 4 hónapja és 3 napja

Az igen, ehhez aztán kell fantázia.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Érdekes elmélet, és valójában simán elhiszem hogy megfigyel minket más faj amúgy.

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 4 hónapja és 4 napja

Inkább egy alien invázióba halnék meg, mint a 3. világháborúba, az milyen menő lenne már röhögő smiley

válasz erre