Egy friss jelentés szerint napi 4-5 órát töltünk el alkalmazásokban

2022. augusztus 03.
7.8981
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mobilalkalmazások használata nagyon megnövekedett a COVID-19 világjárvány idején, hiszen sokan kényszerültek karanténba és applikációkon keresztül végezték banki ügyeiket, bevásárlásokat, és nagyon úgy tűnik, hogy ezek a szokások megmaradtak.
 

A data.ai cég legfrissebb jelentése szerint az emberek napi 4-5 órát töltenek mobiljaik alkalmazásaiban, ezek között természetesen a social média appok is beletartoznak, de sokan mobil applikációkon keresztül végzik a bevásárlást, a banki- és postai ügyeiket, valamint játékra is sok időt fordítanak. Kiderült, hogy azok a fogyasztók, akik a világjárvány idején új alkalmazást töltöttek le készülékeikre, azokat még most is használják.

A szingapúri felhasználók 2020-ban még 4,1 órát töltöttek appokon, 2022-ben ez a szám 5,7 órára nőtt. Ausztráliában szintén nőtt a két időszak között az eltöltött órák száma 40%-kal. Más piacokon 5-10%-os növekedésekről számolt be a jelentés.
5 hozzászólás

TEchie

3 napja és 20 órája

Mobilon nekem ez maximum napi 2 óra 20 perc. És én dolgozom is vele...

válasz erre

Porthos

4 napja és 3 órája

Nem normálisak az emberek, ilyen baromságra baszni el az időt.

válasz erre

techiii

4 napja és 3 órája

Az mondjuk elég sok.

válasz erre

CharlieFirpo

4 napja és 17 órája

Szerencsére én tudom ezt kontrollálni. Nem értem sokaknak hogy van rá ideje.

válasz erre

Ronalddo

4 napja és 19 órája

Én csak a munkám miatt napi két órát kb. El nem tudom képzelni, átlagos emberek, akiknek nem meló pl a facebook hogy tudnak ennyi időt függni rajta.

válasz erre