Egy elemző szerint már idén megérkezhetnek az Apple első ARM chipes MacBookjai

2020. július 10.
4.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagy váltásra készül az Apple azzal, hogy az Intel processzorokat a saját ARM chipjeikre cserélik éveken belül a Mac-eken belül, Ming-Chi Kuo elemző értesülései, véleménye szerint pedig több termék is tervben van már, hogy mik lesznek az első gépek, amikben utóbbi fog ketyegni.

Elmondása szerint az első ARM chipes készülékek között találni fogunk egy MacBook Airt, valamint 13,3 colos, 14 colos, 16 colos MacBook Prókat. Kuo úgy véli, hogy még az idei esztendő utolsó negyedévében gyártósorra küldik a 13,3 colos MacBook Prókat.

Ezenfelül viszont azt sem tartja kizártnak, hogy mellette az ARM chipes MacBook Air is ugyanekkor kerül tömegtermelésbe, sőt mi több, ő maga úgy véli, hogy az újfajta Air még az idei év végén vagy a jövő év első negyedében kerülhet forgalmazásba.
cserélik éveken belül a Mac-eken belül, Ming-Chi Kuo elemző értesülései, véleménye szerint pedig több termék is tervben van már, hogy mik lesznek az első gépek, amikben utóbbi fog ketyegni.'>
4 hozzászólás

Levi87

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Várom ezt az érát. Imádom a Macem, de hogy vissza kellett venni a teljesítményt, meg a sebességet a hülye támadások miatt, nagyon ****. És ebben csak az Intel volt a hibás.

válasz erre

techiii

4 éve, 1 hónapja és 5 napja

Egyszer jönni fog az biztos.

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 1 hónapja és 6 napja

Évek óta egyszer ezt jósolják egyszer azt. Majd jön amikor jön és kész. mosolygó smiley

válasz erre

betyár

4 éve, 1 hónapja és 6 napja

Bitangok lesznek az biztos.

válasz erre