Egy deepfake videó megmutatja, hogyan fog Liam Hemsworth kinézni a Vaják sorozatban

2023. február 18.
38.9971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly október végén robbant a hír, miszerint Henry Cavill elhagyja a Netflix egyik népszerű sorozatát, helyét pedig Liam Hemsworth veszi át, ami miatt sok rajongó kifejezte nemtetszését a közösségi médiában, ám most egy friss deepfake videó megmutatja, hogyan fog kinézni az új Ríviai Geralt.

Valamikor idén fog landolni a The Witcher sorozat harmadik évada a streaming platformon, melyben utoljára láthatjuk viszont Henry Cavillt, aki egy másik szerepért hagyja ott a szériát. A negyedik évadban - mely talán az utolsó lesz -, már Az éhezők viadala filmsorozat sztárja lesz látható, akinek személy az egyik legvitatottabb volt az elmúlt időszakban.

Matthew Anthony Freire VFX művész a közelmúltban osztotta meg csatornáján azt a deepfake videót, melyben már Liamet láthatjuk a főszerepben, ami előrevetíti azt, hogyan fog kinézni a Vaják következő évadában. A videó talán meg fogja győzni azokat, akik eddig kételkedtek abban, hogy az ausztrál színész nem lesz elég jó Geraltnak.

hír, miszerint Henry Cavill elhagyja a Netflix egyik népszerű sorozatát, helyét pedig Liam Hemsworth veszi át, ami miatt sok rajongó kifejezte nemtetszését a közösségi médiában, ám most egy friss deepfake videó megmutatja, hogyan fog kinézni az új Ríviai Geralt.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Eddig se néztem, de ezután se fogom az már most biztos. mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Rémisztő, mit tud már a technológia.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Nagyon kemény mit tud ez a technológia amúgy.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 12 napja

De ráér valaki. mosolygó smiley

válasz erre