Eddie Munson visszatérhet a Stranger Things utolsó évadában?!

2022. szeptember 14.
26.5691
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta lecsendesedtek a kedélyek a Stranger Things legutóbbi széria kapcsán, rengeteg pletyka kezdett el keringeni az évad legkedveltebb karakteréről, Eddie Munsonról, akit mindenki látni szeretne ismét és most ezzel kapcsolatban beszélt Shawn Levy executive producer.

Az Emmy-díjátadóját követően adott interjút Levy a The Hollywood Reporternek, akiknek elárulta, hogy eszméletlenül örülnek az újabb öt díjnak, amit sikerült bezsebelniük a rangos eseményen, de főleg a rajongóknak örülnek. Nem hitték volna, hogy a negyedik évad ekkora sikereket fog elérni, a Duffer testvérek pedig olvassák a rajongók kommentjeit.

Ez azért is fontos, mert a negyedik évad végén sajnos elveszítjük Joseph Quinn színész által megformált vagány Eddie Munsont, aki visszahozta a Metallica egyik régi dalát is a köztudatba. Emiatt rengetegen akadtak ki és fórumokon könyörögnek a készítőknek, hogy hozzák őt vissza valamilyen formában az utolsó évadban. Shawn Levy szerint nem valószínű, hogy visszatér Eddie, de annyit elárult, hogy hallják a rajongókat, majd elmosolyodott.
2 hozzászólás

inkognito

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szerintem nem hozzák vissza, max emlékképekben.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Biztos hogy mindent be fognak vetni a lezárásra.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink