Dwayne Johnson visszautasította cameo szerepét a Shazam 2-ben

2022. december 17.
51.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egyre furább események zajlanak a DC háza táján miután kiderült, hogy nem fog elkészülni Henry Cavill főszereplésével Az acélember folytatása, most éppen Dwayne Johnson sértődött meg és visszautasított egy cameo szerepet a közelgő Shazam folytatásban.

A pletyka a közösségi médiában röppent fel, miszerint a Black Adam színészének nem tetszett a Shazam első része, ezért nem szeretett volna szerepelni a másodikban. Ez azért is nagyon furcsa, mert Shazam egyik legnagyobb antagonistája maga Black Adam a képregényekben, ezért sokan várták, hogy szerepelni fog a jövő márciusban érkező filmben.

A jelek szerint Black Adamre és vele együtt Dwayne Johnsonra ne számítsunk, ahogy a The Flash című filmben se számítsunk Wonder Womanre és Supermanre se, ugyanis a hírek szerint kivágták a filmből a cameo jeleneteket. Mindezek után kíváncsian várjuk James Gunn és Peter Safran által megálmodott DC Univerzumot, ami egyelőre teljesen káoszos.
kiderült, hogy nem fog elkészülni Henry Cavill főszereplésével Az acélember folytatása, most éppen Dwayne Johnson sértődött meg és visszautasított egy cameo szerepet a közelgő Shazam folytatásban.'>
4 hozzászólás

betyár

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Jól össze vesztek.

válasz erre

Levi87

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

8-10 éve még könyörgött volna egy ilyen lehetőségért...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nem mintha a Black Adam olyan hűha lenne. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Mondjuk szerintem is ótvar **** a Shazam. röhögő smiley

válasz erre