Dwayne Johnson visszatért a pankrációhoz négy évvel a visszavonulását követően

2023. szeptember 17.
14.3561
csirkee profilja, adatai
csirkee
Közismert tény, hogy a népszerű színész pályafutását birkózóként kezdte, évekig szórakoztatta a közönséget különféle eseményeken, ám négy évvel ezelőtt visszavonult, hiszen egyre több filmben kapott vezető szerepet és produkciós cége is beindult, ám most mégis visszatért.
 

A Hollywoodban zajló sztrájkok miatt a legtöbb színész nem tud dolgozni, közéjük tartozik Dwayne "The Rock" Johnson is, aki valószínűleg emiatt döntött úgy, hogy visszatér eredeti "szakmájához", ugyanis ismét feltűnt a WWE SmackDown eseményén. Sehol nem volt meghirdetve, ezért nagyon sokan meglepődtek, többek között John Cena, aki egy ideje szintén színészi pályára lépett.

Mióta otthagyta a birkózást, Johnson jelentős hollywoodi színész lett, rengeteg szuperprodukcióban kapott szerepet, sőt, legutóbb ő alakíthatta Black Adamat, a DC egyik szuperhősét. Visszatérése valószínűleg csak ideiglenes, amint Hollywoodban megszűntek a sztrájkok a színész vissza fog térni a készülő projektjeihez, amiből van jó néhány, többek között készül az élőszereplős Vaiana.

2 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hete és 3 napja

Nem bírta sokáig.

válasz erre

techiii

2 hete és 3 napja

Most tényleg ráér.

válasz erre