Dwayne Johnson bejelentette visszatérését a Halálos iramban franchiseban

2023. június 02.
18.1541
csirkee profilja, adatai
csirkee
A filmsztár korábbi Halálos iramban filmekben láthattuk már, sőt egy spinoff részt is kapott Jason Stathammel együtt, ám nagyon megromlott a színésznek a kapcsolata a franchise producerével és főszereplőjével, Vin Diesellel, ami miatt úgy volt, hogy soha nem akart visszatérni.

Vin Diesel 2021-ben még a közösségi médiát felhasználva lobbizott amellett, hogy a Szikla visszatérjen a nagy fináléra. Figyelem a következőekben SPOILERES tartalom olvasható! Aki látta már a legújabb Halálos iramban mozifilmet, az tudja jól, hogy Dwayne Johnson által alakított Luke Hobbs meglepetést okozott és visszatért egy rövid cameo erejéig, pedig korábban váltig állította, hogy nem fog többet a franchiseban szerepelni.

Most hivatalosan is megerősítette Dwayne Johnson, hogy visszatért és a következő FastX filmben is fel fog tűnni, sőt egy újabb előzményfilm is készül a karakterével - erről nemrégiben mesélt Vin Diesel is, aki elárulta, hogy több spinoff szál is készül a jövőben. Az előzményfilmről annyit lehet tudni, hogy a FastX és a Halálos iramban 11 közötti időszakban fog játszódni.

4 hozzászólás

CharlieFirpo

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ennyi rókabőrt lehúzni egy ilyen szörnyen **** sorozatról... röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Katasztrófa hogy nem hagyják abba... szomorú smiley

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jesszusmo! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Porthos

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem igaz hogy nem hagyják abba!!!!!!! röhögő smiley

válasz erre