DTEK60 néven jöhet az új BlackBerry

2016. szeptember 21.
2.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az elmúlt években sokan szurkoltak a BlackBerry-nek, a kanadai vállalat azonban nem tudta megmenteni az önállóságát és átváltott az Android rendszerre, melyet már két készülékek is futtat.
 

Hamarosan érkezhet a harmadik androidos mobiljuk, mely a DTEK50 után nagy valószínűséggel DTEK60 néven kerülhet piacra. A készülékről egészen konkrét specifikációk szivárogtak ki, melyek alapján egyértelmű, hogy csúcsmodellel van dolgunk, így a BlackBerry szimpatizánsoknak remek választás lehet.

Az 5,5 hüvelykes QHD (2560 × 1440) kijelző alatt egy Qualcomm Snapdragon 820-as rendszerchip és 4GB RAM dolgozik, míg a belső tárhely 32GB lesz. Mindehhez hozzájön a Quick Charge 3.0 technológia és a 21 megapixeles hátsó kamera.

Azt nem tudni, hogy melyik készülék küllemét ölti majd magára az újdonság, de a hírek szerint egyedi referenciadizájnról van szó, illetve a pontos bejelentési dátumot sem ismerjük. Ha szerencsén van, akkor még ősszel bemutatják az újdonságot, de lehetséges, hogy a jövő évi MWC 2017-re tartogatják a bejelentést.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

Felszereltségben nagyon király, de fura hogy a BB ennyire nem tud már megállni a saját lábán...

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

Megint bérgyártás. Ez gáz egy BlackBerrynek.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

BB OS elhagyása óta nem igazán érdekel mit csinálnak, de ha hozzám vágnak egyet körbenyáladzom az internetet, hogy mekkora király telefon.

válasz erre

Mordorer

6 éve, 6 hónapja és 19 napja

Teljesen elvesztette önmagát ez a cég. Sajnálom őket.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink