Donald Trump két év tiltás után visszatérhet a Twittere

2022. november 20.
43.9981
csirkee profilja, adatai
csirkee
2021 év elején véglegesen felfüggesztette Twitter fiókját a volt elnöknek a közösségi média az "erőszakra való további felbujtás veszélye miatt", ugyanis miután elveszítette az elnökválasztást Trump, hívei megrohamozták a Capitoliumot és zavargások törtek ki.

Trump rengeteg bejelentést tett korábban a Twitteren, rengeteg követője is akadt a platformon, de a zavargások miatt a közösségi média anno úgy döntött, hogy véglegesen felfüggesztik Donald fiókját. Most azonban egy rövid szavazást követően Elon Musk bejelentette, hogy visszaengedik az ex elnököt a platformra, aki éppen a napokban jelentette be, hogy indul a 2024-es elnökválasztáson.

Elon Musk szerint nem volt helyes döntés anno felfüggeszteni Trump fiókját, elmondta, hogy inkább olyan fiókokat kell tiltani, melyek botoknak, vagy átverő, spam fiókoknak minősülnek. A Twitteren meghirdetett szavazáson állítólag 15 millióan vettek részt és az eredmény végül 52% Igen és 48% Nem lett. Nyilván ezeket az adatokat senki nem hitelesítette, így valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy valódi volt-e a szavazás.

6 hozzászólás

Kisfaludy82

6 hónapja, 3 hete

Kell a bohóc.

válasz erre

techiii

6 hónapja, 3 hete

Jaj neee!

válasz erre

Porthos

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hiányzott a twitterceleb.

válasz erre

CharlieFirpo

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hiányzik az embereknek a bohóc.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Meglepő lett az eredmény, legalábbis számomra.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ennyit az elvekről.

válasz erre