D-Link DIR-518L Wireless AC Mobil

2014. október 12.
1.1551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A D-Link tovább bővíti Wireless AC termékcsaládját egy kifejezetten mobilkészülékek kiszolgálására tervezett modellel: A DIR-518L Wireless AC Mobil Útitárs Wi-Fi kapcsolatot biztosít egyszerre akár több AC-s vagy N-es mobilkészülék számára.

Ez a kis mindenes használható szélessávú routerként otthon, egy 3G/4G sticket az USB portra csatlakoztatva mobil routerként útközben vagy Wi-Fi hotspotként nyaralás vagy üzleti tárgyalás során. A DIR-518L emellett mobiltöltőként és USB portjának valamint a D-Link Shareport Mobile alkalmazásnak köszönhetően fájlmegosztó eszközként is használható.

AC technológia mobil környezetre szabva

A DIR-518L single stream 802.11ac technológiát alkalmaz ? pontosan azt, amit a nemrégiben bemutatott első AC Wi-Fi-vel szerelt mobiltelefonok, így az iPhone 6 is. Ez a technológia 433Mbps sebességre képes a stabilabb és kevésbé zsúfolt 5GHz frekvencián, miközben a hagyományos Wireless N mobileszközöket is kiszolgálja a Mi-Fi megoldásoknál megszokott 150Mbps sávszélességgel. A nagyobb, 867Mbps (AC) + 300Mbps (N) sávszélességet kínáló Broadcom BCM4358 Wi-Fi chipset várhatóan csak a tabletekben jelenik meg a közeljövőben, így a mobileszközök kiszolgálására továbbra is az AC600 technológia a legmegfelelőbb. A készülék a Magyarországon kapható legtöbb USB sticket támogatja, így bármely szolgáltató előfizetésével képes mobil internetkapcsolatot biztosítani a mobileszközök számára útközben is.Adatmegosztás, biztonsági mentés ingyenes alkalmazással

A DIR-518L Wireless AC Mobil Útitársra USB tárolót csatlakoztatva annak tartalma egyrészt elérhetővé válik a csatlakoztatott mobilkészülékekről, másrészt arra mentéseket készíthetünk mobiltelefonunkról, így értékes tárhelyet szabadíthatunk fel néhány gombnyomással. Mindehhez a D-Link az ingyenes mydlink? SharePort? Android és iOS alkalmazást biztosítja. Az UPnP technológiának köszönhetően a pendrive-on tárolt tartalom nemcsak mobileszközökről, hanem TV készülékünkről vagy játékkonzolunkról is elérhető.

Wi-Fi hotspot és mobil töltőállomány egyetlen eszközben

A DIR-518L elfér akár egy nadrágzsebben is. Legyen szó egy tárgyalóteremről vagy egy hotelszobáról segítségével gyorsan, egyszerűen létrehozhatunk egy kis Wi-Fi hotspotot mobileszközeink Wi-Fi kiszolgálására. Az Internet kapcsolat Ethernet porton keresztül vagy az USB portra csatlakoztatott 3G/4G mobil stickkel (bármely szolgáltató stickje vagy a D-Link DWM-157 3G HSPA+ USB adaptere) képes Internet kapcsolat kialakítására. A Mobil Útitárs USB portja egyben mobiltöltőként is szolgál, ha telefonunk feladná a küzdelmet.

Ár és elérhetőség

A DIR-518L Wireless AC600 Mobil Útitárs már Magyarországon is kapható 16 900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.DIR-518L Wireless AC Mobil Útitárs

802.11 a/b/g/n/ac Wi-Fi eszközök kiszolgálása
Single stream Wi-Fi: legfeljebb 433Mbps 802.11ac hálózatban, 150Mbps 802.11n hálózatban
Szélessávú router, mobil router és Wi-Fi hotspot egyetlen eszközben
10/100 WAN Ethernet port
USB 2.0 port 3G/4G adapterhez, USB tárolóhoz vagy mobileszközök töltéséhez (1A kimeneti áramerősség)
Guest zone támogatás
WEP, WPA/WPA2 titkosítás WPS támogatással
nincs még hozzászólás