Diablo 3: Reaper of Souls

2014. február 03.
1.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Eltohn profilja, adatai
Eltohn
Előzmények röviden: A Diablo 3 története a Diablo 2 LoD eseményei után 20 évvel kezdődik, amikor Sanctuary világa felett ismét sötét fellegek gyülekeznek.

Új, démoni invázió veszi kezdetét, a még megmaradt két Lesser Evil, Azmodan és Belial vezetésével. Célunk újra a világ megmentése lesz a gonosztól. És ha ez nem lenne elég, még a jó öreg Diablo-t is le kell győznünk.

A Diablo 3: Reaper of Souls eseményei az alapjáték után veszik fel a fonalat, amikor is az angyalok elrejtették a fekete Lélekkövet, melyben maga Diablo lelke lakozik, ám a halál angyala, Malthael ráteszi erre a veszélyes ereklyére a kezét és pusztításba kezd. A cselekmény Westmarch városi környezetében fog kibontakozni, ahol megismerhetünk a helyszín titkaival, köztük a bizonyos Death Orb nevezetű kérdéses dolgokkal.



[divider]Gépigény:[/divider]

Minimum:
CPU: Intel Pentium D 2.8 GHz vagy AMD AthlonTM 64 X2 4400+ vagy jobb
RAM: 1 GB XP, 1.5 GB Vista, Windows 7
VGA: NVIDIA GeForce 7800 GT vagy ATI Radeon X1950 Pro vagy jobb
OS: Windows XP, Vista, Windows 7
HDD: 8 GB
A játékhoz folyamatos Internetkapcsolat szükséges!
Ajánlott:

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz vagy jobb
RAM: 2 GB
VGA: NVIDIA GeForce 260 vagy ATI Radeon HD 4870 vagy jobb
OS: Windows XP, Vista, Windows 7
HDD: 8 GB
A játékhoz folyamatos Internetkapcsolat szükséges!

Valamint a kiegészítő tartalmaz egy új karakterkasztot a Crusadert, mely talán a Diablo 2 Paladinjához hasonlítható. Igazán érdekes lesz ez a karakter, az alábbi videón nézhetitek meg pár spelljét:

[embedvideo id="vTeJOqO0Tbg" website="youtube"]

A Blizzard változtat a játék menetén, ugyanis új Loot rendszert adnak ki, melynek lényege ha választott karakterekhez jobban passzoljanak az itemek, illetve, kevesebb tárgyat fogunk kapni, hogy csökkenjen a kacatok tömege. Valamint feltűnik a színen a Mystic artisan, amivel lenullázhatjuk az adott tárgyra kiosztott fejlesztéseket, esélyt adva ezzel arra, hogy egy jobb eszközt állítsunk össze. A játékban lesznek új Mobok is.  A Reaper of Souls mindezen felül egy új endgame opciót is tartalmaz, amit Loot Run névre kereszteltek el a fejlesztők, játékosokként pedig egy véletlenszerűen kialakított pályán, véletlenszerűen kiválasztott ellenfelekkel kell harcolunk és gyűjtögetni,  ameddig csak tudunk. Ehhez kapcsolódóan a csapat megemelte az elérhető maximális szintet hetvenre, a Paragon fejlődésből pedig eltörölték a korlátot.

[embedvideo id="Cb7QJwQ58T0" website="youtube"]

Előrendelés az alábbi linken lehetséges.

nincs még hozzászólás