Denis Villeneuve szerint a Dűne második része jobb lesz, mint az első

2023. december 09.
20.8181
csirkee profilja, adatai
csirkee
A hollywoodi sztrájkok miatt a Dűne második részét csak jövőre fogják bemutatni, és a rendező, Denis Villeneuve szerint a folytatás még jobb lesz, mint az első rész, így a rajongók már most készülhetnek egy grandiózus alkotásra, melyben visszatérnek az előző rész szereplői.
 

Az Oscar-díjas rendező egy koreai sajtótájékoztatón mesélt a Dűne folytatásáról, mely 2024. március elsején fog a mozikba kerülni, miután kétszer is módosították a premierdátumát. Villeneuve elmondta, hogy próbálta elérni az érzelmek olyan intenzitását és minőségét, amit az első résznél nem sikerült, ám azt is kiemelte, hogy biztosan vannak hibái a filmnek, de sokkal jobban örül a második résznek, mint az elsőnek.

Villeneuve arról is beszélt, hogy szeretne egy harmadik filmet készíteni Frank Herbert epikus sci-fi regényei alapján. A harmadik rész forgatókönyvét most írják és hamarosan el is készül, de sok fog múlni azon, hogy a közönség hogyan fogja fogadni a következő részt. Ha nem lesz siker, akkor lehet a stúdió nem engedi leforgatni.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

De várom már. Engem nagyon berántott az első is.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete

Hát ez azért nem egy nagy trúváj, iszonyat vontatott volt az első, de mondjuk így is nagyon bejött. mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 3 hete

Mondjuk nem lesz nehéz megugrani.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 3 hete

Majd meglátjuk. mosolygó smiley

válasz erre