Demó videót kapott a Samsung One UI felülete

2018. december 15.
4.9581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egyre közelebb vagyunk a Samsung Android 9-es frissítéséhez, de a legújabb felhasználói felületet már november elején bemutatta a cég, azóta pedig már béta tesztelői státuszba lépett, most pedig hivatalos videó érkezett a One UI névre keresztelt megoldásból.
 

Az S9 és a Note 9 felhasználók már egy ideje próbálgathatják az újdonságot, mely azzal a céllal született meg, hogy a mai trendi, lekerkített és leginkább hatalmas kijelzők is kezelhetőek maradjanak anélkül, hogy minden harmadik érintésnél leejtnénk a mobilt.

A One UI ennek fényében sokkal letisztultabb és kezelhetőbb kialakítást kapott, a fontosabb gombok és funkciók olyan helyre kerültek, amiket akár egy ujjal is könnyedén elérhetünk, de nem feledkeztek meg az éjszakai módról sem, amivel kímélhetjük az akksinkat.

Igen, az előre időzített, vagy manuálisan aktiválható funkcióval a szemünket is védjük, ugyanis ha nem indokolt akkor a világos, leginkább fehér hátterek feketére váltanak, ami amúgy az üzemidőnket is pozitívan befolyásolja, de ezt a lenti demó videó is illusztrálja.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 7 hónapja és 27 napja

Tök jó szerintem, rendesen kidolgozták.

válasz erre

Porthos

5 éve, 8 hónapja

Végre talán lesz egy kis egyediség benne...

válasz erre

Direktor

5 éve, 8 hónapja

Nekem ez tetszik! Illik a lekerekítésekhez nagyon!

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 8 hónapja

Tényleg passzol abba a dizájnba ami mostanában van náluk. Szép.

válasz erre

Levi87

5 éve, 8 hónapja

Egész jó tényleg.

válasz erre