Decemberben több mint 70%-kal csökkentek a Twitter bevételei

2023. január 25.
56.8631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amikor tavaly október végén Elon Musk átvette a közösségi média vállalat irányítását sokan fejezték ki nemtetszésüket és emiatt rengeteg hirdetőt is veszített a vállalat, egy reklámkutató cég adatai szerint tavaly decemberben több mint 70%-kal estek vissza a bevételek.

A Twitter vezetői változása után a vezető hirdetők csökkentették kiadásaikat a közösségi média platformon, amire valószínűleg számított Elon, mivel minél hamarabb be akarta vezetni a Twitter Blue előfizetést, amit a jövőben tovább szeretne fejleszteni, hogy növelni tudja a cég bevételeit. Mindezek mellett a hirdetők visszaszerzése érdekében számos akciót vezetett be a cég.

Ilyen akció például az ingyenes hirdetéseket felkínálása, feloldották a politikai hirdetések tilalmát, és lehetővé tették a vállalatok számára, hogy nagyobb ellenőrzést gyakoroljanak hirdetéseik elhelyezése felett. A hirdetéseladások a Twitter bevételének körülbelül 90%-át teszik ki, ezért nagyon fontos lenne a cég számára, hogy visszatérjenek a reklámozók.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Az mekkora pofára esés! meglepett smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Majd pótolja a részvényeivel. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Az kemény! meglepett smiley Főleg annak fényében, hogy a Musk mindent alárendelt a bevételeknek, ami ezek szerint eddig sokkal jobb volt!

válasz erre