David Harbour elárulta, mikor kezdik el forgatni a Stranger Things ötödik évadát

2023. március 06.
39.4231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű streamingszolgáltató egyik legsikeresebb sorozata a Stranger Things, mely lassan a végéhez közeledik, ugyanis az ötödik évaddal véget érnek Tizi és a banda kalandjai, a forgatások azonban még nem kezdődtek el, a széria egyik sztárja árulta el a kezdési időpontot.

A hétvégén került megrendezésre közel-keleti film- és képregénykonferencia, Abu-Dzabiban, melyen részt vett David Harbour színész is, aki Jim Hopper nyomozót alakítja a Netflixes sorozatban. David elárulta, hogy van még néhány hónapja arra, hogy formába lendüljön, ugyanis az ötödik, egyben befejező évadot júniusban kezdik el forgatni.

A negyedik évadban nagyon sokat kellett fogynia a színésznek, ugyanis egy orosz börtönbe került, ahonnan nem volt könnyű kijutnia. Arról természetesen még mindig nincsen hír, hogy pontosan mikor fog megjelenni a Stranger Things utolsó évada, de a rajongók már alig várják, hogy visszatérjen a banda és persze Vecna is. Sok elmélet van arról, hogy hogyan fog befejeződni a széria, de a készítők a legnagyobb titokban tartják a cselekményeket.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Ezzel most nagyon nem kapkodnak.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Rétestészta fíling.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Én már a negyediket is kihagytam. Rohadtul túl van tolva.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 15 napja

Akkor az még odébb van mire megjelenik!

válasz erre