David Harbour a jövőben már csak filmekben szeretne játszani

2023. augusztus 15.
19.2421
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Stanger Things sorozatból ismert színészt már számtalan más alkotásban is láthattuk, többek között a napokban megjelent Gran Turismo című filmben is, ám a legfrissebb hírek szerint a jövőben marad a filmeknél, ugyanis nem szeretne sorozat szerepeket vállalni, elég volt neki Hopper szerepe.

Jelenleg a színész nem dolgozik, hiszen a sztrájkok miatt leállt a Stranger Things ötödik évadának munkálatai és interjút sem adhat most, ám az Insider magazinnak korábban nyilatkozott és ott árulta el jövőbeli terveit. David állítása szerint nem akar a jövőben az a színész lenni, akit úgy azonosítanak, mint a zsarut a Netflix sorozatból, ezért akar inkább filmekben dolgozni.

Példának George Clooneyt hozta fel, akit először a Vészhelyzet sorozatból ismerhettek meg igazán az emberek, majd sikerült kinőnie a szerepből, és ma már ő Clooney. A színész azt is elmondta, hogy a jövőben más szerepeket is be fog vállalni, korábban láthattuk a Vérapóban, a Fekete özvegyben is, valamint a Hellboy című alkotásban.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 2 napja

Ezzel lehet elkésett...

válasz erre

Kisfaludy82

10 hónapja, 2 napja

Abszolút megértem, de szerintem erről már lecsúszott. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

10 hónapja, 2 napja

Előbb utóbb kinő az ilyenből az ember.

válasz erre