David Harbor is megerősítette, hogy lesz egy kis időugrás a Stranger Things 5-ben

2023. augusztus 21.
22.9321
csirkee profilja, adatai
csirkee
A népszerű Netflix sorozat ötödik és egyben utolsó évadát várják már a rajongók, ám a projekt jelenleg áll a forgatókönyvírók és a színészek sztrájkja miatt, ennek ellenére már több információ is kiderült a sorozatról, most éppen az egyik színész erősítette meg a korábban pletykált időugrást.

A Stranger Things fiatal színészei egyre inkább öregednek és egyre nehezebb lesz belőlük tinédzsereke faragni, és úgy tűnik ezt a dolgot egy időugrással fogja a produkció megoldani. A Matt és Ross Duffer testvérek által létrehozott sorozat ötödik évadáról ők maguk is pletykáltak már és beszéltek időugrásról, melyet most David Harbor is megerősített.

A színész nemrégiben adott interjút a Happy Sad Confused podcast műsorvezetőjének, Josh Horowitznak, akinek elárulta, hogy az 5. évad valóban tartalmaz majd valamiféle időugrást. David elmondta, hogy az ötödik évad ott fog kezdődni, ahol a negyedik befejeződött, vagyis látni fogjuk a szereplőket, amint a dombról lenéznek Hawkins-ra, amit tűz és hamu borít. Ezután viszont jön egy időugrás, amiről ennél többet nem árult el a színész.
4 hozzászólás

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

De gáz baszki.

válasz erre

Fikarc

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát ez érdekes lesz így..

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ehhh, nem értem minek erőltetik....

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Érdekes lesz ez, sok kérdést fel fog vetni.

válasz erre