Dave Bautista megerősítette, hogy a DCU-t a nulláról építi fel James Gunn és Peter Safran

2023. január 31.
50.3691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta tavaly új vezetői lettek a DC stúdiónak, minden rajongó arra vár, hogy végre lássák hogyan fog felépülni a képregények filmes univerzuma - hasonlóan a Marvelhez -, ám eddig leginkább csak rossz híreket kaptunk, de Dave Bautista színész most elárult néhány részletet.

A tavalyi év utolsó negyedévében derült ki, hogy Henry Cavill nem fog visszatérni Superman szerepébe, ami miatt sok rajongó volt szomorú, ahogy arra is fény derült, hogy Black Adam második részére nem a közeljövőben kell számítani. Nem valósul meg a Wonder Woman harmadik része sem. Mindezek után még mindig nem tudni, mi a terve James Gunnak és Peter Safrannak a DCU-val.

Dave Bautista színész a közelmúltban mesélt arról, hogy beszélgetett jó barátjával, James Gunnal - akivel többek között A galaxis őrzői trilógiában dolgozott együtt - és elárulta, hogy a DC Studios vezetői nulláról fogják felépíteni az univerzumot, teljes újraindítást fognak végrehajtani. Továbbá fiatalabb és frissebb lesz az irány. Hogy ez pontosan mit jelent, arról nem tudni, de valószínűleg sok-sok új színészt.
5 hozzászólás

Porthos

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Szánalom amit ezzel a franchise-zal művelnek...

válasz erre

TEchie

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nem igaz, hogy ezt 5 évente kompletten rebootolják.... wtf smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Nagy kár, ezt is teljesen elcseszik.

válasz erre

inkognito

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Én nem indítottam volna ennyire újra. Jók voltak a színészek eddig.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Hihetetlen, hogy ez már hányadik verzió lesz baszki. Nagyon nem tudnak mit kezdeni ezzel az univerzummal, pedig rohadt jó lehetne.

válasz erre