Darabokra szedték a Sony Xperia Pro okostelefont, meglepő dolgot találtak benne

2021. március 16.
22.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Ismét apró darabokra szedett szét egy aktuális okostelefont Zack Nelson, aki a JerryRigEverything Youtube csatorna részeként most a Sony Xperia Pro kapcsán gondolta úgy, hogy itt az ideje egy ilyen videónak.

Emberünk neki is eset a szétszerelésnek, de sajnos már ekkor látszódott, hogy itt összeszerelés nem lesz, hiszen károkozás nélkül nem igazán lehet elvégezni ezt a folyamatot a telefonnál, és miközben egymás után zajlott az alkatrészek kiemelése, egy igencsak meglepő dolog is előbukkant az eszközből, mégpedig egy óriási, valóban páratlanul nagy hűtőfelület, amihez foghatót eddig telefonban még nem is láthattunk.

A kérdéses elem egy nagy fémlemez, amihez grafitlemezek kapcsolódnak, melyek páratlan alapossággal tudják elvezetni a hőt az alkatrészektől, ezt a hőt pedig egy kamrába terelték a Sony mérnökei, ahonnan egyszerűen tudott távozni az eszköz belsejéből. Kiváló megoldás, az alábbiakban pedig magatok is szemügyre vehetitek:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Bakker mekkora borda! meglepett smiley (09:20)

válasz erre

Fikarc

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Egyszer volt Sonym, soha többet. Használhatatlan.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 6 hónapja és 21 napja

Hát amikor nekem Sony telefonom volt, még tavasszal is nonstop felmelegedett és emiatt leállt a kamera, használhatatlan **** volt többszázezerért. Nem csodálom hogy próbálkoznak a hűtéssel.

válasz erre