Dan Aykroyd további három Szellemirtók-filmet szeretne készíteni

2021. december 19.
55.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Dan Aykroyd elárulta, hogy van egy ötlete, hogy az eredeti szereplők visszatérjenek a Szellemirtók negyedik, ötödik és hatodik részében részében - már persze amennyiben a folytatásra sor kerülne.

Erre az esetre Aykroydnak van egy ötlete, hogyan térhetne vissza ő és színésztársai, lévén a USA Todaynek adott interjújában azt mondja, azt szeretné, ha az ő és Bill Murray karakterei meghalnának a Szellemirtók 4-ben. A színész aztán egy kicsit visszakozik, és azt javasolja, hogy a Szellemirtók 4, 5 és 6-ban az eredeti szereplők is részt vehetnének, amíg a valóságban meg nem halnak. A nem kicsit furcsa kijelentését alant olvashatjátok teljes egészében:

Szeretnék meghalni. Szerintem Billt és engem is meg kellene ölni a következő filmben. Vagy talán még várunk. Miért ne használhatnánk az élő Szellemirtókat - Ernie-t, Billyt és engem - a negyedik, ötödik és hatodik részhez? Csináljuk, amíg meg nem halunk. Majd utána lesz idő a tiszteletadásra. A halál hamarosan amúgy is elvisz minket.
5 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 11 napja

Én nagyon remélem hogy ez a hihetetlenül gagyi legutóbbi **** nem kap folytatást. Eléggé megtépázták már így is a franchise-t.

válasz erre

Fikarc

2 éve, 6 hónapja és 11 napja

Az eredeti szereplőkkél kéne CSAK.

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 6 hónapja és 11 napja

Nem kéne erőltetni...

válasz erre

Porthos

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Szerintem ezt a vonalat nem kéne folytatni, mert a hideg ráz tőle. De a tinik odavannak érte, úgyhogy folytatni fogják. szomorú smiley

válasz erre

techiii

2 éve, 6 hónapja és 12 napja

Azért remélem nem fog megtörténni.

válasz erre