Daisy Ridley belebetegedett a stresszbe, amit a Star Wars szerepe okozott

2024. május 26.
12.8191
csirkee profilja, adatai
csirkee
A színésznő a 2015-ben megjelent új Star Wars trilógia főszereplője lett, ami hatalmas változás volt az életében, hiszen korábban nem nagyon ismerték őt Hollywoodban, ami rengeteg stresszt okozott a számára, amitől önbizalomhiány és gyomorfekély is kialakult nála - erről nemrégiben beszélt őszintén.

Egy nagy szerep óriási nyomást tud helyezni egy fiatal és tapasztalatlan színészre, ami könnyen vezethet fizikai betegséghez. A The Timesnak adott friss interjújában Daisy Ridley elárulta, hogy amikor megkapta Rey szerepét a Star Wars: Az ébredő erőben, megkérdőjelezte, elég jó-e a franchise-hoz, és megérdemli-e a szerepet.

A bizonytalanság miatt folyamatosan stresszes volt és ez nem csak lelkileg volt nehéz a számára, hanem fizikailag is, ugyanis gyomorfekély alakult ki nála. Mire elérkezett a trilógia harmadik része, Daisy már feldolgozta a hatalmas sikert és azt is, hogy a rajongók megszerették karakterét. A színésznő hamarosan visszatér Rey szerepébe, ugyanis már készül a Star Wars: New Jedi Order, amely 15 évvel a Skywalker kora eseményei után játszódik.
5 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 1 napja

A hirtelen jött hírnév sokaknak ártott már meg.

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 1 napja

Hát igen, kemény dolog lehet amikor nullából dollármilliomossá válsz néhány hónap leforgása alaatt. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 napja

A szívem szakad meg.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 napja

Jajj szegénykém, remélem a pénz azért kárpótolja némileg. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 1 napja

Hát igen, neki ez egy új dolog volt.

válasz erre