Csúnyán elrontotta a Pixel 2 februári frissítését a Google

2018. február 19.
2.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Egyre gyakrabban sírjuk vissza azokat az időket, amikor internet híján az egyes hardvereket és kapcsolódó szoftvereket még úgy kellett kiadni, hogy azokhoz utólag nem lehetett és nem is kellett hozzányúlni, hiszen manapság ezzel alaposan visszaélnek a gyártók.

A rendszeresen félkészen kiadott szoftverek mellett ugyanis állandó frissítéseket kell telepítenünk, melyek kapcsán egyre többször kell imádkoznunk azért, hogy ne tegye tönkre eszközeinket az adott update, és imádkozhatnak most a Google Pixel 2 tulajdonosai is, hiszen a Google-nek sikerült csúnyán elszúrnia készülékeiket.

A dolog a februári frissítéshez kapcsolódik, amit a keresőóriás annyira elrontott, hogy a Redditen és a Google fórumain százával érkeztek a bejegyzések a hétvégén, melyek arról szóltak, hogy a frissítés telepítését követően készülékeik túlmelegednek, de az üzemidő is alaposan megrövidült, a helyzetet pedig még a gyári beállítások visszaállítása sem orvosolja.

A Google egyelőre nem reagált - ergo egy ideig ne telepítsük a frissítést, ha nem muszáj -, érdekesség azonban, hogy idén már másodszor sikerül kicsinálniuk egy frissítéssel a saját telefonjukat, hiszen januárban például a zárolt kijelzős feloldást lehetetlenítették el egy időre.
4 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

De rohadt kellemetlen! röhögő smiley A saját rendszerük a saját telefonjukon nem működik, akkor mégis mit várjunk más gyártóknál? röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nem értem ilyen problémával hogy jutnak ki frissítések. És itt még nem is Apple méretű dologról van szó, ahol van 8 féle telefon minimum, csak egyetlen egy.... röhögő smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nesze neked 350 ezer röhögő smiley

válasz erre

betyár

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ez nagyon ciki!

válasz erre